Ernest Codina i Roca

L'Ernest Codina va néixer el 16 de novembre de 1985 a Vic. Des de ben petit va destacar pel seu tarannà extravertit i per la seva participació en les mogudes culturals del poble.

Amb només 15 anys, va iniciar-se en el món dels mitjans comunicació presentant diversos programes de ràdio i televisió locals. El seu nom va prendre una nova dimensió després de fitxar per Flaix FM l'any 2005. Durant vuit anys, l'Ernest ha estat un representant de referència de la moguda musical electrònica, fent de prescriptor des de l'emissora o de DJ a les principals discoteques del país. Paral·lelament, ha tingut l'oportunitat de presentar diversos programes d'àmbit nacional a la televisió.

Actualment, dedica tot el seu temps a fer créixer "Adolescents.cat", un projecte personal que li està donant moltes alegries i una nova empenta mediàtica. La iniciativa aplega centenars de milers d'usuaris mensuals  i l'èxit l'ha portat a escriure el llibre "Adolescents.cat, El Manual", que va ser un dels més venuts de Sant Jordi 2013.


(a reacció)