2019-09-05 Gaudim

Destaquem

 
 

Poesia als parcs, al Parc Natural de la Serra de Montsant


Detall cartell

Xarxa de Parcs Naturals

08/09/2019

 

Veniu a gaudir del recital de poesia Projecte Infinit Improvisació sublunar, a càrrec d’Oriol Sauleda (paraula) i Xavier Vallverdú (piano). Hi haurà un vermut per a tots els assistents, a càrrec del Centre Quim Soler, la literatura i el vi.

 
 

I Simposi: Aprenetatge Servei i Servei Comunitari Ambiental


Detall cartell

Xarxa de Parcs Naturals

05/09/2019

 

Aquest Simposi vol ser un punt de trobada entre els diferents agents que participen en el desenvolupament i la implantació d’aquests tipus de projectes amb l’objectiu de compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances.

 
 
 
 

Exposició itinerant: Parc de la Serralada Litoral


Detall cartell

Litoral

06/09/2019 fins al 30/09/2019

 

De la mà de la bruixa de la Pinta d'or, descobrirem els secrets del Parc, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, i ens ensenyaran què hem de fer per protegir-lo i respectar-lo. No us la perdeu!

 
 

Aplec de Sant Moí. Santa Maria de Besora Viu el parc


Parc del Castell de Montesquiu

Montesquiu

07/09/2019

 

Aplec que inclou una caminada guiada, l'esmorzar a l'ermita i el concert Viu el Parc amb el grup Dos x Quatre, agrupació coral a capella amb un repertori que va des de la música antiga, la gòspel, passant pel swing i el folklore popular.

 
 
 
 

La gimcana del Parc d'Olèrdola: l'estrany viatger i el seu mapa


Via Penedès

Olèrdola

07/09/2019

 

Un estrany viatger vingut d’orient va ser el primer en estudiar els secrets de les muntanyes d’Olèrdola fa molt de temps. Els nostres historiadors han trobat l'antic mapa que va dibuixar i ara ens disposem a trobar el seu secret més ben amagat.

 
 

BisaurArt. Diferents disciplines artístiques


Detall cartell

Montesquiu

07/09/2019 fins al 29/09/2019

 

Oli, escultura, aquarel·la, pirogravat, talla en fusta, técnica mixta, pastel, sanguina, dibuix, marquetería, art floral, fotografía... Any rera any, i ja en fa 31, la gent del Bisaura es retroba per mostrar el seu art als Bisaurencs i visitants del castell.

 
 
 
 

Observació de la migració de les aus rapinyaires


Arxiu CPNSC

Collserola

07/09/2019 fins al 06/10/2019

 

Al mirador de la Magarola trobareu ornitòlegs que us ajudaran a identificar àguiles, falcons, arpelles... Podreu reconèixer i diferenciar les siluetes dels ocells que es desplacen cap a terres africanes.

 
 

'Mónica y Rafa cantan'. Concert de Sant Ramon


Detall cartell

Marina

07/09/2019

 

Apropeu-vos al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra a gaudir del Concert de Sant Ramon amb Mónica y Rafa cantan a América Latina desde Catalunya. Dins del marc de l'exposició Cuba-Catalunya.

 
 
 
 

La vinya. Transformació del paisatge


Arxiu XPN

Sant Llorenç-Obac

08/09/2019

 

Itinerari guiat pels voltants de la Casa Nova de l’Obac i l’Obac Vell. Al llarg de l’itinerari coneixerem com el paisatge s’ha transformat a causa de la intervenció humana, sobretot pel conreu de la vinya.

 
 

El meravellós món de la vida marina


Edulis

Garraf

08/09/2019

 

Veniu al Centre d’Estudis del Mar a descobrir la vida marina que tenim a les nostres costes. Després ens aproparem a la platja i allà observarem i recollirem organismes marins. No us ho perdeu!

 
 
 
 

Passejada guiada 'Els humans som biosfera'


Hugo Loriente

Montseny

08/09/2019

 

Dones i homes formem part del nostre entorn. Al Montseny la relació ve de lluny i deu ser prou especial com per estar considerats reserva de la biosfera per a la resta del món.

 
 

Aiguafreda Viu el Parc. Concert de 'Dos x Quatre'


Detall cartell

Montseny

10/09/2019

 

Us convidem a gaudir del concert de Dos x Quatre, agrupació coral a capella amb un repertori que va des de la música antiga, la gòspel, passant pel swing i el folklore popular.

 
 
 
 

Tres exposicions a Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts


Jordi Aligué

Garraf

06/09/2019 fins al 27/10/2019

 

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, acull durant un mes i mig dues exposicions de Giannii Nieddu i Maria Alzamora i un videoart de Carles Hac Mor.

 
 

Exposició itinerant 'Espai Natural de les Guilleries-Savassona'


Detall fullet exposició

Guilleries-Savassona

14/07/2019 fins al 17/09/2019

 

La Fadrineta de Sau ens descobreix els secrets de les Guilleries-Savassona, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, i ens explica què hem de fer per protegir-lo i respectar-lo.

 
 
 

Totes les activitats

Anar a dalt
 
 

Exposició 'Som Natura' al Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Xarxa de Parcs Naturals

16/01/2019 fins al 10/11/2019